Dilluns, 18 De Febrer De 2019
Pl. de l'Església, 1, Agramunt - 25310
Telèfon: 973 390057 Fax:

Notícies

07/02/2019

AGRAMUNT PRESENTA BROTS UN CICLE D’ARTS ESCÈNIQUES I MUSICALS


Foto

Una proposta que ofereix espectacles de múltiples disciplines i pensada per a tots els públics

Agramunt ha presentat el cicle d'arts escèniques i musicals Brots. El cicle Brots neix de la regidoria de cultura de l'Ajuntament d'Agramunt amb la voluntat de fer-nos créixer a través de la programació d'espectacles de diferents disciplines escèniques i musicals. Un cicle que enguany està format per sis activitats pensades per a tots els públics de les quals tres són de pagament i la resta gratuïtes. La primera activitat començarà aquesta mateixa setmana, i el cicle s'allargarà fins al proper mes de maig. La regidora de cultura Dolors Ricart ha explicat que el cicle aposta per vincular el territori a través de companyies properes i que les propostes són per a tots tipus de públic
 
El cicle començarà aquest proper dissabte 9 de febrer amb l'obra de teatre familiar Safari de la companyia La Baldufa. Es tracta d'un espectacle familiar que aborda el tema del bullying a través dels seus protagonistes que hauran de gestionar conflictes entre els animals de la sabana. 
 
El segon espectacle programat és 003# del col·lectiu Free't un espectacle de dansa que explica la capacitat humana per sobreposar-se a situacions adverses.  Aquest s'ha programat pel dia 09 de març dins els actes de celebració del Dia Internacional de la Dona. 
 
Pel mes d'abril està programat un gran concert de l'agrupació de joves músics Lleid'art Ensemble. El grup presentarà un espectacle musical que farà recorregut per les bandes sonores més conegudes de la televisió dels anys 80 fins avui.
 
Per tancar aquesta primera edició del cicle Brots restaran els tres espectacles programats pel mes de maig. Un espectacle de teatre de la jove companyia La Inestable (que ha rebut diversos premis i reconeixements, nacionals i internacionals),  un espectacle itinerant de la companyia Campi qui pugui i per cloure el cicle un recital de connexions poètiques a càrrec de Lluís Fortuny. 
 
L'alcalde d'Agramunt, Bernat Solé, ha explicat que una iniciativa com aquesta és una clara aposta dels ens locals per fer difusió de la cultura i de les companyies i espectacles del nostre territori. 
 
 
Abonament
Per facilitar l'accés a tots els espectacles s'ha dissenyat un abonament per poder gaudir de totes les activitats programades. L'abonament té un preu de 12 euros i inclou els tres espectacles de pagament. A més, per aprofitar al màxim totes les propostes, en cas de ser titular de l'abonament i no poder assistir a alguna de les funcions, es podrà cedir el carnet a una altra persona. La finalitat d'aquesta iniciativa és que no quedin seients buits i puguin gaudir de les actuacions programades el màxim de públic possible. 


Informació addicionalCercador

Ajuntament
Totes les administracions

Destacats

Mapa Web