Dilluns, 18 De Febrer De 2019
Pl. de l'Església, 1, Agramunt - 25310
Telèfon: 973 390057 Fax:

Notícies

05/02/2019

AGRAMUNT CONVOCA UNA NOVA EDICIÓ DEL CERTAMEN LITERARI DE SANT JORDI


Foto

Els paisatges urbans i humans és la temàtica escollida per treballar aquesta edició

Les regidories de cultura i educació ja tenen a punt una nova edició del Certamen Literari de Sant Jordi. Les bases del certamen ja s'han fet arribar als centres escolars i avui s'han presentat per totes aquelles categories que no són escolars. 
Igual que l'any passat, s'ha fixat un dia perquè els nens en edat escolar elaborin al mateix centre la seva obra literària o artística en funció de la seva categoria. Aquest any el dia escollit serà el 7 de març i la temàtica sobre la qual hauran de crear les seves obres també es donarà a conèixer aquest dia. 
 
Pel que fa a la categoria d'adults, es mantindrà el mecanisme introduït al certamen l'any passat, i totes les obres presentades hauran de girar sobre un mateix tema. En aquest cas, la temàtica escollida per aquest any són "els paisatges humans i urbans". La data límit per entregar les obres és el dimecres 13 de març de 2019.
 
 
Tallers escriptura
Per potenciar la creativitat dels alumnes, des de l'ajuntament s'ha organitzat uns tallers per engrescar a l'alumnat a participar al certamen. 
Es tracta de dues activitats dinamitzadores a partir de les quals es donaran eines als alumnes que els ensenyaran a expressar la seva creativitat i a posar les històries per escrit a partir d'una part teòrica i de diversos exercicis pràctics.
Aquestes activitats es faran durant aquest mes de febrer prèvies al dia fixat per elaborar les obres artístiques. Concretament els propers dies 6 i 7 es faran tallers de poesia i el dia 14 un taller de narrativa. Els tallers estan dirigits als alumnes dels centres i es faran durant l'horari escolar. 


Informació addicionalCercador

Ajuntament
Totes les administracions

Destacats

Mapa Web