Dimecres, 23 De Gener De 2019
Pl. de l'Església, 1, Agramunt - 25310
Telèfon: 973 390057 Fax:

Notícies

04/12/2018

AGRAMUNT CELEBRA UNA NOVA EDICIÓ DEL MERCAT DE NADAL


Foto

Una cinquantena de parades participaran al mercat aquest proper dissabte

Agramunt celebrarà el proper dissabte 08 de desembre una nova edició del Mercat de Nadal. L'edició d'enguany comptarà amb la participació d'una cinquantena de parades que estaran ubicades a la plaça de l'Església, al carrer Sió i al carrer Sant Joan. Des de la regidora de promoció econòmica s'aposta per aquesta iniciativa pretén ser una oportunitat per donar a conèixer el comerç de proximitat i potenciar les compres nadalenques. 
 
Durant tot el dia visitants i compradors podran passejar pel recorregut de parades i visitar una mostra d'animals de pessebre. A més, s'han organitzat un seguit d'activitats complementàries, i al matí es farà una xocolatada i a la tarda a partir de les sis s'habilitaran unes barbacoes perquè tothom que ho vulgui pugui berenar una llesca de pa torrat amb oli i xocolata. Per cloure la jornada, es farà una cantada de nadales a les set de la tarda amb els escolars d'Agramunt amb l'acompanyament musical dels alumnes de l'Escola Municipal de Música d'Agramunt i el grup Versions Estelada.
 
El Mercat de Nadal donarà també el tret de sortida a la campanya comercial nadalenca a Agramunt. L'Ajuntament d'Agramunt i la Unió de Botiguers i Industrials d'Agramunt han organitzat diferents activitats incloses dins de la campanya "Agramunt T'estima" amb la finalitat de promoure el comerç local. Una d'aquestes activitats és la instal·lació de la pista de patinatge. Desprès de la bona acollida l'any passat, els comerciants i l'Ajuntament han decidit tornar-la a instal·lar i aquest dissabte serà el primer dia que es podrà patinar. El plantejament de la campanya serà igual que l'any passat i tots els comerços, establiments o empreses que es vulguin adherir a la iniciativa tindran a la seva disposició uns tiquets que podran repartir entre els seus clients quan realitzin una compra. 
 
A més, s'ha previst una altra activitat pel proper dissabte, 22 de desembre. Durant tot el dia estarà instal·lat a la plaça de l'Església un laberint on els participants hauran de resoldre enigmes per trobar l'únic camí que els portarà a la sortida. 
Cercador

Ajuntament
Totes les administracions

Destacats

Mapa Web