Dimecres, 23 De Gener De 2019
Pl. de l'Església, 1, Agramunt - 25310
Telèfon: 973 390057 Fax:

Notícies

31/10/2018

FINALITZEN LES OBRES D’AMPLACIÓ DEL CEMENTIRI D’AGRAMUNT


Foto

Amb els treballs realitzats s’ha resolt un problema d’estructura d’una de les galeries i han quedat 85 nínxols lliures

L'Ajuntament d'Agramunt està ultimant aquests dies els darrers detalls de les obres del cementiri. Els treballs realitzats han permès resoldre el problema estructural de la galeria del Carme i, alhora, ampliar el nombre de nínxols disponibles al cementiri. Cal recordar que l'any passat, a causa dels problemes estructurals que patia la galeria del Carme, una de les més antigues, es va haver d'actuar amb urgència construint una nova galeria i fent els corresponents trasllats. 
Prèviament a aquestes actuacions, el consistori va reunir a la Sala de Plens de l'Ajuntament els titulars dels nínxols per exposar-los la situació i per informar-los que es procediria al trasllat de les restes en una nova galeria. 
 
Ara, un cop reconstruïda la galeria i amb la construcció d'una galeria nova, s'ha donat per una banda, solució al problema estructural de la Galeria el Carme i, alhora, han quedat un total de 85 nínxols lliures. L'obra ha tingut un cost total de 117.723 euros, dels quals està previst que la Diputació de Lleida n'aporti 35.000 euros. Amb les obres realitzades s'ha pogut resoldre un problema important que requeria una actuació imminent i alhora ampliar el cementiri. Aprofitant l'actuació, l'equip de serveis municipals de l'Ajuntament ha realitzat arranjaments en una zona enjardinada d'aquesta nova zona. 
 
Recordem que en motiu de les festivitat de Tots Sants el dia 01 de novembre el cementiri d'Agramunt romandrà obert de les 09 a les 19h. 
Cercador

Ajuntament
Totes les administracions

Destacats

Mapa Web