Dimecres, 23 De Gener De 2019
Pl. de l'Església, 1, Agramunt - 25310
Telèfon: 973 390057 Fax:

Notícies

30/10/2018

3a EDICIÓ DEL PROGRAMA PACIENT EXPERT


Foto

Aquest any les sessions estan relacionades amb els tractaments anticoagulants

El Centre d'Atenció Primària (CAP) d'Agramunt està realitzant, des del passat divendres, la tercera edició del programa Pacient Expert. El programa Pacient Expert té com a objectiu final potenciar l'autocura, la corresponsabilitat i l'autonomia de les persones que tenen una malaltia crònica. És una iniciativa multidisciplinària basada en la col·laboració entre pacients i professionals sanitaris i en el treball d'equip.
 
En aquesta ocasió, les sessions estan relacionades amb els tractaments anticoagulants, concretament el Sintrom. Hi participen una quinzena de pacients que fan aquest tractament, i s'ha escollit a una d'aquestes persones que exerceix el paper del pacient expert. L'equip d'infermeria del CAP forma al pacient expert que és la persona encarregada d'ensenyar i explicar als altres pacients les sessions dedicades a aquest programa.
 
El programa consta de 9 sessions en les que es parla sobre dubtes que puguin tenir els pacients en àmbits com l'alimentació, el control de la medicació o altres relacionat amb aquest tractament.
Cercador

Ajuntament
Totes les administracions

Destacats

Mapa Web