Dilluns, 18 De Febrer De 2019
Pl. de l'Església, 1, Agramunt - 25310
Telèfon: 973 390057 Fax:

Notícies

08/10/2018

AGRAMUNT PRESENTA EL RECEPTARI DE L’AULA A LA TAULA


Foto

En motiu dels 30 anys de la Fira del Torró i de la Xocolata a la Pedra i els 10 anys de l’Aula del Gust Agramunt ha presentat un llibre

La sala de plens de l'Ajuntament d'Agramunt va acollir ahir al vespre la presentació del receptari De l'Aula a la taula. Redescobrint el torró i la xocolata a la pedra. Un receptari de 27 receptes de 28 ponents que han passat per l'Aula del Gust al llarg dels seus 10 anys. 
 
La publicació promoguda per l'Ajuntament d'Agramunt i editada per Pagès Editors ha comptat amb el suport i patrocini de la IGP Torró d'Agramunt. El llibre ha sigut a cura de Meritxell Bernaus que ha apostat perquè siguin una publicació del territori i pel territori. 
 
De l'Aula a la Taula. Redescobrint el torró i la xocolata a la pedra està organitzat en quatre apartats: receptes per fer amb nens, receptes amb torró, receptes amb xocolata i altres propostes que han format part de l'Aula. 
 
L'acte de presentació va comptar amb la presència de l'alcalde d'Agramunt, Bernat Solé, la directora de Pagès Editors, Eulàlia Pagès; el vicepresident de la IGP Torró d'Agramunt, Àngel Lluch, i la curadora del llibre Meritxell Bernaus. 
Cercador

Ajuntament
Totes les administracions

Destacats

Mapa Web