Dimecres, 23 De Gener De 2019
Pl. de l'Església, 1, Agramunt - 25310
Telèfon: 973 390057 Fax:

Notícies

14/09/2018

CAMINADA SOSTENIBLE DE L'URGELL


Foto

Ruta a peu pel terme d’Agramunt per promoure els hàbits de mobilitat sostenible

El Consell Comarcal de lUrgell conjuntament amb lAjuntament dAgramunt han organitzat la Caminada Sostenible de lUrgell que enguany es fa a Agramunt i tindrà lloc el proper dissabte 22 de setembre. 
Lactivitat sengloba dins la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura promoguda per la Generalitat de Catalunya i que des de la comarca de lUrgell cada any es fa en un municipi diferent. Aquest any la caminada es farà a Agramunt i sha preparat un seguit de visites que tindran lloc durant el matí. 
 
La ruta guiada començarà a les 09h del matí amb punt de trobada a la plaça de lEsglésia. Al llarg del matí es visitarà de forma gratuïta els safareigs municipals, el refugi dels Salats, el Parc del Convent, el Pou de Gel, la Cisterna,  el passeig Josep Brufau i el Parc de Riella. Durant les visites es farà una parada per esmorzar. 
 
Totes les persones que vulguin participar a la Caminada Sostenible de lUrgell poden apuntar-se a lOficina de Turisme fins al 20 de setembre. Es recomana a tots els participants portar esmorzar.
Amb aquesta caminada  es preten per una banda, fomentar els hàbits de mobilitat més sostenibles, segurs i saludables com és per exemple caminar, i per laltra donar a conèixer espais d'interès i monuments de les poblacions de la comarca.
Cercador

Ajuntament
Totes les administracions

Destacats

Mapa Web