Dilluns, 18 De Febrer De 2019
Pl. de l'Església, 1, Agramunt - 25310
Telèfon: 973 390057 Fax:

Notícies

09/08/2018

ES DESTINEN 20.000€ EN ARRANJAMENT DE CAMINS


Foto

Les actuacions s'han fet a diferents punts del terme d'Agramunt

LAjuntament dAgramunt juntament amb els diferents vedats i juntes administratives del municipi han dut a terme durant aquests darrers mesos un seguit dactuacions de manteniment i darranjament necessàries a la xarxa de camins del terme d'Agramunt. 
Des de fa dos anys, el consistori inclou una partida extraordinària al pressupost municipal. Enguany, limport daquesta partida ha ascendit a 20.000 euros, que shan distribuït entre els diferents vedats en funció de la superfície i de les necessitats de cadascun.
 
En aquest sentit, cada vedat ha presentat un conjunt dactuacions amb el corresponent pressupost i amb lAjuntament sha acordat quines accions  es duran a terme a través del cofinançament entre ambdues parts. En aquests moments ja shan realitzat actuacions a Almenara, Montclar, La Donzell, Mafet, Agramunt i Rocabertí, i en breu finalitzaran les obres que es fan a Les Puelles. 
 
Es tracta dunes actuacions del tot necessàries per garantir la seguretat i la bona circulació en uns camins que degut al procés de concentració parcel·lària van quedar inacabats, faltant la darrera capa de rodadura. Per aquest motiu, lAjuntament dAgramunt ha sol·licitat al Govern de la Generalitat un ajut en aquest sentit tenint en compte  que en una convocatòria anterior només shi van poder acollir capitals de comarca i municipis de menys de 5000 habitants. 
 
Des de lAjuntament i, concretament, des de la Regidora dAgricultura i Medi Ambient,  es valora molt positivament les actuacions que shan fet i, sobretot, el disposar duna diagnosi clara de les necessitats de cadascuna de les poblacions del municipi, per tal de valorar-ho en el pressupost de lany vinent.
Cercador

Ajuntament
Totes les administracions

Destacats

Mapa Web