Dilluns, 18 De Febrer De 2019
Pl. de l'Església, 1, Agramunt - 25310
Telèfon: 973 390057 Fax:

Notícies

06/08/2018

RENOVACIÓ DE LA CLIMATITZACIÓ DEL TEATRE DEL CASAL AGRAMUNTÍ


Foto

El nou sistema reduirà el consum i solucionarà els problemes de temperatura actuals

L'Ajuntament d'Agramunt iniciarà el proper dilluns les obres que permetran renovar el sistema de climatització del Casal Agramuntí. Concretament, l'actuació preveu la instal·lació d'una caldera de biomassa i de terra radiant, tenint en compte que l'actual sistema havia donat molts problemes i el seu consum era molt elevat. 
 
L'actuació també permetrà modificar el pendent del pati de butaques per tal d'eliminar la rampa d'entrada i, al mateix temps, millorar la visibilitat des de les butaques. L'obra, amb un pressupost de 184.046 euros, rebrà 100.000 euros de finançament europeu a través dels fons Leader. La resta serà d'aportació municipal, tot i que el consistori ja ha sol·licitat un ajut a la Diputació de Lleida a través de la línia d'arranjament i adequació d'equipaments culturals. 
 
Amb aquesta obra es pretén resoldre els problemes existents i, al mateix temps, reduir l'elevat cost energètic de l'equipament. A més, amb aquesta actuació, s'eliminaran totes les barreres arquitectòniques que hi ha al Casal Agramuntí.
Cal tenir en compte que l'any 2015 ja es va adequar el vestíbul en aquest sentit. Està previst que les obres tinguin una durada d'uns dos mesos, de manera que el servei de cinema quedarà interromput durant aquest període
Cercador

Ajuntament
Totes les administracions

Destacats

Mapa Web