Dilluns, 18 De Febrer De 2019
Pl. de l'Església, 1, Agramunt - 25310
Telèfon: 973 390057 Fax:

Notícies

05/06/2018

ESCOLLITS ELS TRES PROJECTES DEL SEGON PROCÉS PARTICIPATIU


Foto

Els agramuntins podran votar el projecte que més els hi agradi fins al 24 de juny

El passat 13 de maig va finalitzar el període per presentar les propostes del 2n procés participatiu. Durant el termini de presentació shan proposat una vintena de projectes diferents per destinar els 12.332 euros que lAjuntament dAgramunt ha rebut del retorn de la fracció orgànica aquest any. Com va passar al primer procés participatiu, algun projecte ha estat proposat diverses persones i entitats, coincidint amb la mateixa idea. 
 
Des de lAjuntament dAgramunt shan estudiat les diferents propostes i shan definit les tres finalistes que es sotmetran a votació de tots els agramuntins. 
 
Una de les propostes que es sotmetran a votació, és la creació de dos nous gegants per la vila dAgramunt. Aquesta també es va presentar lany passat, i va ser una de les finalistes tot i que no va aconseguir ser la més votada. 
 
La segona proposta, és un projecte dembelliment del carrer Sió. Aquesta proposta ha estat plantejada per diferents persones i sha englobat en una de sola. Daquesta manera, la seva finalitat és donar vida al carrer Sió amb la incorporació de bancs, tests, cendrers papereres i millorar la il·luminació per tal de dinamitzar el casc antic d'Agramunt.
 
La tercera i última proposta, també és un recull de diferents projectes de persones i col·lectius diferents, però que tots presentaven la millora de sonorització de diferents espais públics. En aquest cas, shan sumat les diferents idees i es sotmetrà a votació un projecte conjunt de sonorització dels espais municipals: Espai Guinovart, Escola Macià- Companys i la plaça de lEsglésia. 
 
Aquestes tres propostes es poden votar fins al proper 24 de juny de forma online a través del link habilitat al web dAgramunt i de forma presencial a les oficines de lAjuntament. Una de les novetats del procés de votació daquest any és que les persones han de ser majors de 16 anys i han destar empadronades a Agramunt. 
 
El projecte que sigui més votat sexecutarà abans que acabi aquest 2018.
Cercador

Ajuntament
Totes les administracions

Destacats

Mapa Web