Dimecres, 23 De Gener De 2019
Pl. de l'Església, 1, Agramunt - 25310
Telèfon: 973 390057 Fax:

Notícies

16/05/2018

ELS PROJECTE DELS JOCS OLIMPICS DE GENT GRAN PREMIATS ALS GUARDONS DE L’ESPORT 2017


Foto

El projecte ha estat premiat dins la categoria del foment i la difusió dels hàbits esportius

El projecte dels Jocs Olímpics de Gent Gran de Residències de l'Urgell impulsat per la Residència Geriàtrica Municipal Mas Vell d'Agramunt ha sigut un dels projectes premiats de la 2a edició dels Guardons de l'Esport. 
Concretament, el projecte ha estat guardonat dins la categoria del foment i la difusió dels hàbits esportius. En aquesta categoria es valoren els projectes i iniciatives originals que promouen els hàbits esportius i la formació de persones actives entre els col·lectius de la tercera edat, i contribueixen a millorar la qualitat de vida dels ciutadans. 
 
Els 1ers Jocs Olímpics de Gent Gran de Residències de l'Urgell es van celebrar el maig del 2017 en una iniciativa impulsada per la Residència Geriàtrica Municipal Mas Vell i l'Ajuntament d'Agramunt. La iniciativa va reunir més de 250 persones entre participants, voluntaris, cuidadors i escolars. La primera edició va comptar amb la participació de vuit residències de diferents poblacions de l'Urgell que van participar als jocs amb més d'un centenar d'avis. 
 
El projecte dels jocs va comptar amb un equip de més d'una cinquantena de voluntaris, el suport d'entitats, i la col·laboració i patrocinin de diferents empreses agramuntines: Creu Roja, IGP, Torrons Vicens, Industries Jové-Balasch, Torrons Fèlix, Grupo Consist, Torrons Roig, Forn Esmatges, Forn Camats. 
 
Els Guardons de l'Esport premien el reconeixement a aquelles persones, entitats i projectes que, tant a través de la seva acció directa com també gràcies a la seva influència o suport, gràcies a l'esport i/o l'activitat física treballen per transformar positivament la realitat social en el seu entorn més immediat. 
Cercador

Ajuntament
Totes les administracions

Destacats

Mapa Web