Dilluns, 18 De Febrer De 2019
Pl. de l'Església, 1, Agramunt - 25310
Telèfon: 973 390057 Fax:

Notícies

16/04/2018

CICLE DE SESSIONS INFORMATIVES EN L’ÀMBIT DE LA VELLESA I LES MALALTIES NEUROLÒGIQUES


Foto

XERRADA: QUÈ PUC FER PER DORMIR MILLOR?

El Consell Comarcal de l'Urgell amb la col·laboració de l'Ajuntament d'Agramunt ha organitzat un cicle de conferències sobre diferents àmbits de la salut dins el programa Fem Salut. Un cicle de conferències que també es farà a Agramunt durant el mes d'abril i el mes de maig. 
 
El cicle està compost per sessions informatives que parlen sobre diferents àmbits de la salut, i està dirigit a persones adultes. Durant les diferents sessions es tractaran aspectes relacionats amb l'envelliment i la salut, així com les afectacions neurològiques i aspectes de prevenció i de cura. 
La primera d'aquestes xerrades "Què puc fer per dormir millor?" es farà aquest proper dijous 19 d'abril. En aquesta xerrada el psicòleg d'ASPID  Joan Enric Vidal explicarà com adoptar una sèrie de pautes que afavoreixen el manteniment d'hàbits de son saludables i ajuden a normalitzar el son.
 
El programa està adreçat a tota la població, però principalment està pensat pel col·lectiu d'adults i gent gran. Les sessions tindran una durada d'una hora aproximadament.
Cercador

Ajuntament
Totes les administracions

Destacats

Mapa Web