Dilluns, 18 De Febrer De 2019
Pl. de l'Església, 1, Agramunt - 25310
Telèfon: 973 390057 Fax:

Notícies

16/04/2018

MARATÓ DE LECTURA DINS ELS ACTES DE SANT JORDI


Foto

Diferents activitats per celebrar la diada de Sant Jordi

El proper dilluns 23 d'abril, durant 09 hores (de les 10 a les 19h) qui ho desitgi podrà participar a la marató literària de Sant Jordi llegint o escoltant fragments de l'obra de Manuel de Pedrolo i de Guillem Viladot.  
Durant les nou hores ininterrompudes de lectura es llegiran dues obres diferents. Per una part, durant les quatre primeres hores del matí els participants a la marató llegiran l'obra "El vell i l'ocell" de Guillem Viladot, i a la tarda es farà la lectura del llibre "Trajecte final" de Manuel de Pedrolo. 
 
Aquesta iniciativa a sorgida des de la regidoria de cultura vol promocionar la lectura en veu alta i donar a conèixer l'obra de Guillem Viladot i Manuel de Pedrolo. Una marató que estarà dedicada a Manuel de Pedrolo, un dels noms més importants de la literatura catalana del segle XX, i que aquest any celebra el centenari del seu naixement. 
 
Per poder organitzar la marató totes les persones interessades en llegir un fragment d'algunes d'aquestes dues obres, s'han d'apuntar a la biblioteca. Entre tots els lectors es farà un sorteig de llibres.
Cercador

Ajuntament
Totes les administracions

Destacats

Mapa Web