Dilluns, 18 De Febrer De 2019
Pl. de l'Església, 1, Agramunt - 25310
Telèfon: 973 390057 Fax:

Notícies

12/03/2018

EL Dr. JOSEP Mª LAILLA NOU ACADÈMIC DE LA REIAL ACADÈMIA DE MEDICINA DE CATALUNYA


Foto

L'acte va tenir lloc ahir al vespre a Barcelona

La Reial Acadèmia de Medicina de Catalunya va celebrar ahir al vespre una sessió extraordinària per nomenar com a nou Acadèmic Electe el Molt Il·ltre. Dr. Josep M. Lailla i Vicens. 
Lailla va llegir el discurs prescrit pels Estatuts, que va tractar sobre el tema: Diagnòstic prenatal dels defectes congènits. Consideracions ètiques i legals des del punt de vista d'un obstetre. Un discurs, que segons protocol, ha de respondre un altre acadèmic i en aquest cas va ser el Molt Il·lustre Dr. Xavier Iglesias i Guiu. L'acte va cloure amb el discurs del president de la Reial Acadèmia, el Dr Josep A. Bombí i Latorre.
 
Gran trajectòria del Dr. Lailla
Josep Maria Laïlla i Vicens és llicenciat en medicina i cirurgia per la Universitat de Barcelona i té un Premi al millor expedient acadèmic de Llicenciatura. A més, va obtenir l'especialitat en obstetrícia i ginecologia a la mateixa universitat. També va obtenir la qualificació d'excel·lent cum laude per unanimitat per la seva tesi doctoral sobre la predicció del patiment fetal.
Ha estat Cap del Servei d'Obstetrícia i Ginecologia de l'Hospital Universitari Sant Joan de Déu de Barcelona. És especialista en patologia de sòl pèlvic i medicina fetal i professor catedràtic de la càtedra d'obstetrícia i ginecologia de la Universitat de Barcelona. Ha dirigit cursos de postgrau i tesis doctorals, impartit  conferències i congressos, i és autor de nombroses publicacions i llibres.
L'any 2011 va ser nomenat President de la Societat Espanyola de Ginecologia i Obstetrícia. L'any 2015 en fou nomenat President d'Honor. També fou president de la Societat Catalana d'Obstetrícia i Ginecologia i soci d'honor de la Societat espanyola decografia. Membre de la Reial Acadèmia de Medicina de Catalunya (2010), l'any 2015 fou nomenat Professor Honorífic de la Universitat de Buenos Aires.
 
A més, des del passat mes de maig, és fill adoptiu de la Vila d'Agramunt un títol que va li va concedir l'Ajuntament d'Agramunt. 
Cercador

Ajuntament
Totes les administracions

Destacats

Mapa Web