Dilluns, 18 De Febrer De 2019
Pl. de l'Església, 1, Agramunt - 25310
Telèfon: 973 390057 Fax:

Notícies

09/03/2018

EL VALOR DE LES DONES AGRAMUNTINES


Foto

Una vintena de dones agramuntines posen en valor la seva feina com a dona en els seus àmbits

Agramunt va celebrar ahir el Dia Internacional de la Dona amb un acte organitzat per la regidoria dIgualtat de lAjuntament. Sota el títol Posem les dones en valor es va presentar un audiovisual que recull el testimoni dun conjunt de dones agramuntines de diferents àmbits que han explicat com es senten com a dones, quin paper han tingut en el món laboral i familiar, i han donar a conèixer la seva opinió. 
 
Desprès de la projecció es va fer un debat entre tots els assistents sobre temes com leducació, la publicitat sexista, els estereotips, la desigualtat salarial i laccés a les oportunitats, entre molts altres temes que van fer molt enriquidor lacte. 
 
La regidora dIgualtat a lAjuntament dAgramunt, Silvia Fernàndez valora molt positivament lacte que ha tingut un gran èxit de convocatòria i ha posat una vegada més en valor la importància del paper de la dona en la societat que vivim. Ha explicat que amb el recull de testimonis es pretenia tenir un petit reflex de la dona dAgramunt i demostrar que les dones són gran part del motor que mou Agramunt
 
A linici de lacte, Lluïsa Arnau, mare de família nombrosa va llegir el manifest de la declaració institucional davui 08 de març per la visibilitat de les dones- veus que no veus. 
 
Els actes en motiu del dia de la dona, continuaran avui amb un acte organitzat per lAssociació de Dones lEsbarjo dAgramunt que ha organitzat una sessió de cine-fòrum amb la projecció de la pel·lícula El somriure de MonaLisa. La sessió tindrà lloc a la Sala de Conferències del Casal Agramuntí a les cinc de la tarda. 
Cercador

Ajuntament
Totes les administracions

Destacats

Mapa Web