Dilluns, 10 De Desembre De 2018
Pl. de l'Església, 1, Agramunt - 25310
Telèfon: 973 390057 Fax:

Notícies

07/03/2018

LA NIT I EL MATÍ ÉS LA TEMÀTICA D'AQUEST SANT JORDI


Foto

Els alumnes de les categories escolars fan les seves creacions durant la jornada lectiva

Una de les novetats del Certamen Literari de Sant Jordi d'aquest any era que les categories escolars havien de centralitzar la creació dels treballs en un mateix dia. Aquest dia, va ser ahir, i els escolars de primària i secundària dels centres escolars d'Agramunt i de la ZER del Sió van realitzar les seves obres plàstiques i literàries durant la jornada lectiva. 
La temàtica era una incògnita que els centres van saber dilluns: les obres havien de girar entorn "La nit i el matí". Durant tot el dia, els alumnes van fer les seves obres inspirades amb aquestes paraules.
 
Els directors dels centres han valorat positivament la jornada, que tot i ser una novetat, s'ha convertit en un dia lectiu diferent i creatiu. Les obres que es van fer ahir s'entregaran el proper 19 de març al jurat que farà el seu veredicte que es donarà a conèixer el mateix dia de Sant Jordi dins els actes de celebració de la diada. 
 
Dins la categoria de majors de 18 anys, els participants tenen fins al 19 de març per a presentar una narració d'entre 2.700 i 3.200 paraules relacionada amb la temàtica "Rastres".
Cercador

Ajuntament
Totes les administracions

Destacats

Mapa Web