Dilluns, 18 De Febrer De 2019
Pl. de l'Església, 1, Agramunt - 25310
Telèfon: 973 390057 Fax:

Notícies

12/03/2018

AGRAMUNT TORNARÀ A ACOLLIR UN CAMP DE TREBALL PER A JOVES A L’ESTIU


Foto

Aquest any es farà del 24 de juny al 08 de juliol i hi podran participar 15 nois i noies

Per segon any consecutiu, Agramunt acollirà un camp de treball per a joves durant l'estiu. Des de la Regidoria de Joventut, desprès de la bona acollida de l'any passat es va decidir tornar a demanar l'acolliment d'un camp. A finals d'octubre es va començar a preparar la sol·licitud i ara s'ha rebut la confirmació per part de la Direcció General de Joventut de la Generalitat de Catalunya. El regidor de joventut i entorn, Oriol Puebla, es mostra molt satisfet amb la nova concessió i destaca que aquest èxit és fruit de la implicació de totes les regidories durant molts mesos.
 
Concretament, el camp de treball es farà del 24 de juny al 08 de juliol i hi podran participar 15 nois i noies d'arreu de Catalunya que passaran dues setmanes a Agramunt. Un dels aspectes que s'han valorat més positivament en el moment de l'adjudicació han estat les tasques tècniques que desenvoluparan els participants, així com la interacció amb les diferents entitats de la vila i les instal·lacions on es duran a terme. En l'apartat tècnic, està previst que els adolescents recuperin un tram de la Segla Molinal, senyalitzin la Ruta de l'Aigua, des del Parc de Riella fins al Pont de Ferro, i continuïn amb la senyalització de camins al voltant d'Agramunt. Com en l'anterior edició, el Camp de Treball el coordinarà l'Associació Alba de Tàrrega conjuntament amb l'Ajuntament d'Agramunt. 
 
Gràcies al camp de treball de l'any passat, es van recuperar els Safarejos d'Almenara, es va rehabilitar l'espai de la Roca de la Delfina i va fer una senyalització dels camins que hi ha al Pilar d'Almenara i Mafet.
Cercador

Ajuntament
Totes les administracions

Destacats

Mapa Web