Dilluns, 10 De Desembre De 2018
Pl. de l'Església, 1, Agramunt - 25310
Telèfon: 973 390057 Fax:

Notícies

06/03/2018

LA BILIOTECA MUNICIPAL GUILLEM VILADOT D’AGRAMUNT IMPULSA LA INICIATIVA MARÇ POÈTIC


Foto

Durant tot el mes de març es realitzaran un seguit d’activitats per celebrar el Dia Mundial de la Poesia

La Biblioteca Municipal Guillem Viladot dAgramunt impulsa un conjunt dactivitats i actes que formen part de la iniciativa Març Poètic. Una iniciativa lligada al Dia Mundial de la Poesia que es celebra cada 21 de març. Per aquest motiu des de la biblioteca shan organitzat diferents activitats que tindran lloc durant tot el mes. 
 
Una de les finalitats daquesta iniciativa, tal com ha explicat la regidora de Cultura de lAjuntament dAgramunt, Dolors Ricart, és promoure la creació i lectura de la poesia. A través de diferents activitats, es vol aconseguir que els nens i adolescents tinguin més interès per crear, llegir i descobrir noves lectures. 
 
Les activitats van començar la setmana passada amb lelaboració de poemes cooperatius. Es tracta de crear un poema conjunt que sorgeix a partir de les aportacions dels usuaris de la biblioteca, on cada usuari pot escriure una frase a partir del que ja han escrit daltres. Cada setmana el poema shaurà de crear al voltant dun tema diferent. El de la setmana passada, va ser Rastres, i el daquesta Agramunt.
Aquesta setmana també tindrà lloc el taller dil·lustracions de poemes dirigit a nens i nenes des de P3 fins a 6è i del 12 al 24 de març tothom qui ho vulgui podrà penjar un poema al balcó.
Daltra banda, alumnes de 4rt dESO de lINS Ribera del Sió dAgramunt gravaran poemes que seran retransmesos per Ràdio Sió i crearan micropoemes que escriuran en banderoles de colors i que desprès es penjaran a la biblioteca.
 
Dia Mundial Poesia
Totes aquestes activitats sengloben dins els actes de celebració del Dia Mundial de la Poesia que es celebra cada 21 de març. Concretament, lacte del Dia de la Poesia es farà el dijous 22 de març a la biblioteca. Lacte consistirà en la lectura del poema La poesia de Marc Granell que es llegirà en diversos idiomes. 
 
Visita guiada al Parc Riella
Per conèixer lobra de Guillem Viladot i també dins els actes de la iniciativa Març Poètic, aquest dissabte 10 de març es farà una visita guiada al Parc de Riella. Totes les persones que vulguin participar de la visita, hauran de fer una inscripció prèvia i gratuïta a lOficina de Turisme. A lacabar, es repartirà xocolata desfeta a tots els assistents inscrits. La visita es farà a les 11h del matí. 
 
Cercador

Ajuntament
Totes les administracions

Destacats

Mapa Web