Dimecres, 23 De Gener De 2019
Pl. de l'Església, 1, Agramunt - 25310
Telèfon: 973 390057 Fax:

Notícies

11/01/2018

CROS ESCOLAR A AGRAMUNT


Foto

NOVA CITA ESPORTIVA PER PROMOCIONAR L’ESPORT DE BASE

Agramunt ja ho té tot a punt per acollir aquest diumenge 14 de gener el Cros Escolar. Des de la regidoria dEsports de lAjuntament dAgramunt amb la col·laboració del club datletisme Escatxics i les Ampes dels tres centres educatius de la població sha pogut organitzar un nova edició daquesta cita esportiva pensada per promoure i difondre lesport a les escoles. 
 
Un any més, la participació al Cros és gratuïta per a tots els seus participants i les inscripcions sallargaran fins a finals daquesta setmana. El cros comptarà amb unes 17 curses amb 18 categories diferents que faran diferents recorreguts als circuits que shabilitaran al Passeig Josep Brufau i al Parc Riella.
Les competicions començaran a les 10h del matí i durant tot el matí, les diferents categories correran pels cinc circuits habilitats segons les edats dels participants, començant per les categories més grans i deixant les categories dels petits pel migdia.
 
Tots els participants rebran una bossa obsequi i hi haurà trofeu per als tres primers classificats de cada categoria de veterà a juvenil, i en categories petites de pre-benjamins a cadets, hi haurà obsequis per als sis primers classificats. La regidora desports Montse Canes explica que és important promoure lesport des de les escoles i fomentar l'esport entre els joves i les joves agramuntins. 
 
Tota la informació es pot consultar al web dAgramunt esports: http://www.agramuntesports.cat. 
 
 
Cercador

Ajuntament
Totes les administracions

Destacats

Mapa Web