Divendres, 25 De Maig De 2018
Pl. de l'Església, 1, Agramunt - 25310
Telèfon: 973 390057 Fax:

Notícies

21/04/2017

AGRAMUNT CELEBRA UN ANY MÉS SANT JORDI AL CARRER


Foto

La plaça del Mercat i la plaça del Mercadal seran els escenaris escollits per celebrar la diada de Sant Jordi

Un any més des de l'ajuntament s'ha donat continuïtat a la iniciativa de commemorar la diada de Sant Jordi organitzant els actes previstos a l'exterior. Les activitats començaran a partir de dos quarts d'onze amb una xocolatada a la plaça del Mercat que serà l'espai on es realitzaran les activitats fins a migdia.   
 
L'Espai Guinovart conjuntament amb la biblioteca municipal Guillem Viladot han organitzat, per commemorar la diada, una activitat familiar. L'activitat que està previst que comenci a les onze del matí, consistirà en la creació de portades i/o contraportades dels llibres que més els hi agradin mitjançant la tècnica que cada nen vulgui. Durant l'activitat els nens que hi participin tindran al seu abast els llibres i els contes que la biblioteca tindrà exposats per celebrar la diada. Totes les obres que es creïn a partir del taller quedaran exposades a la plaça.
 
Desprès del taller, a partir de dos quarts d'una del migdia es farà l'acte d'entrega de premis de les obres guanyadores de la 40a edició del Certamen Literari de Sant Jordi en qual s'han presentat més de 700 obres. Aquest acte canviarà d'espai i es farà a la plaça del Mercadal. A continuació, es farà una audició de sardanes amb la Cobla Vents de Riella a la mateixa plaça amb la col·laboració també del Grup Sardanista Estol. 
Cercador

Ajuntament
Totes les administracions

Destacats

Mapa Web