Dilluns, 21 De Maig De 2018
Pl. de l'Església, 1, Agramunt - 25310
Telèfon: 973 390057 Fax:

Notícies

13/02/2017

AGRAMUNT ACULL UNA NOVA EDICIÓ DEL CROS ESCOLAR


Foto

LA JORNADA ESPORTIVA PRETÉN PROMOCIONAR L’ESPORT DE BASE

Ahir al matí, es va presentar a Agramunt una nova edició del Cros Escolar que tindrà lloc el proper diumenge 19 de febrer. L'Ajuntament d'Agramunt a través de la regidoria d'Esports ha decidit promoure un cop més lesport de base des de les escoles, i de forma conjunta amb el club datletisme Escatxics i les AMPES dels tres centres educatius de la població sha pogut organitzar un nova edició daquesta cita esportiva. 
 
La participació al Cros és gratuïta per a tots els seus participants i en aquesta edició es podrà córrer en vuit categories diferents, segons les edats dels participants. També en funció daquestes edats shan dissenyat uns recorreguts de diferents distàncies. 
 
Enguany, hi haurà obsequi per als tres primers classificats de cada categoria de veterà a infantil, i en categories petites de pre-benjamins a alevins, hi haurà obsequis per als sis primers classificats. La regidora desports Montse Canes explica que és important promoure lesport des de les escoles i potenciar així uns valors molt relacionats amb la pràctica esportiva. 
 
Tota la informació, així com el procés per fer la inscripció ho podreu trobar al web dAgramunt esports: http://www.agramuntesports.cat. La data límit per inscriures és el 17 de febrer.
 
 
*A la foto la regidora desports a lAjuntament dAgramunt, Montse Canes; Monts Blanco, membre de lAMPA de lINS Ribera del Sió; Marta Canes, membre del Club Escatxics; Ramon Hernandez, membre de lAMPA del Macià- Companys i Rosa Serra, membre de lAMPA del Mare de Déu del Socós. La foto sha fet el Passeig Josep Brufau que és el lloc on tindrà lloc el Cros Escolar. 
Cercador

Ajuntament
Totes les administracions

Destacats

Mapa Web